Ruil- en cadeauwinkel

Je wordt gastvrij ontvangen…
De gastvrouwen van Tom in de Buurt ontvangen jullie graag in de ruilwinkel en de cadeauwinkel. Voor weinig krijg je er veel, maar vooral een goed humeur! De winkel zijn tegelijk met de bibliotheek open. Zie verder de agenda.

Ruilwinkel
In de ruilwinkel kun je gebruikte en ongebruikte kleding en accessoires inbrengen. Het ruilen gaat via een punten systeem. Bij eerste inschrijving krijg je direct 10 punten cadeau. Ingebrachte items zijn weer punten waard. Het gaat met een gesloten portemonnee. Er mogen maximaal 5 artikelen per keer worden ingebracht. Deze moeten heel, schoon en seizoensgebonden zijn. Items die ingebracht kunnen worden: kinderkleding vanaf maat 80/86, dames- en herenkleding, sjaals, mutsen en wanten, riemen, sieraden, zonnebrillen, portemonnees, telefoonhoesjes, tassen, badkleding en bh’s.

Cadeauwinkel
In de cadeauwinkel worden spullen verkocht voor kleine prijzen gemaakt tijdens de creatieve activiteiten van Tom in de buurt. Van de opbrengsten worden weer nieuwe creatieve materialen gekocht en wordt iets teruggeven aan de inwoners van Rijnwoude, bv. een gratis workshop of sponsoring van activiteiten in de buurt en schenkingen aan goede doelen.