Tom in de Buurt

Bij de wijkcoaches van Tom in de buurt Rijnwoude kun je terecht voor een divers aanbod aan ondersteuning en welzijn. De wijkcoaches hebben ruime ervaring in welzijn, psychische problematiek en ondersteuning aan mensen met een beperking of chronische ziekte. Hun diensten en activiteiten zijn erop gericht mensen veerkrachtig te maken en (weer) te laten participeren in de samenleving. In het wijkcentrum in het dorpshuis van Hazerwoude-Rijndijk ontvangen zij cliënten uit het werkgebied Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn voor gesprekken of groepsactiviteiten. Er zijn ook spreekuren en activiteiten op locatie en er worden huisbezoeken afgelegd.

Heeft u een vraag of probleem? Vul het contactformulier in via Contact — Tom in de buurt, of neem telefonisch contact op via 088-9004567.

Op werkdagen is het bovendien mogelijk om tussen 11 en 17 uur via www.tomindebuurt.nl online te chatten met een wijkcoach van Tom in de buurt. Zo kunt u gratis en anoniem uw vraag stellen, uw probleem voorleggen en hierover van gedachten wisselen.

tomindebuurt.nl/alphen-aan-den-rijn

Activiteiten